03.9.2024

Nová kolekcia tapiet Vavex 2026 je tu! Prináša štýl, ktorý rozžiari váš domov

Pripravte sa na úplne novú kolekciu skladových tapiet Vavex 2026, ktorá je konečne tu! Či už snívate o premene spálne, oživení obývačky alebo dodaní štipky elegancie vašej kúpeľni či kuchyni, máme pre vás pripravené tapety, ktoré vás nadchnú.

Vieme, že niekedy potrebujete zmenu hneď a nemôžete čakať týždne na dodanie. Práve preto pre vás každý rok starostlivo vyberáme a aktualizujeme kolekciu skladových tapiet, ktorá kombinuje trendové vzory s nadčasovou klasikou. Móda sa možno mení, ale túžba po útulnom a štýlovom domove zostáva – a s našimi tapetami je jej dosiahnutie jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

tapeta Vavex 2026

Čo vás čaká v novej kolekcii tapiet?

Naše tapety splnia vaše sny o dokonalom interiéri. V ponuke nájdete tapety do spálne, obývacej izby, kuchyne i kúpeľne. Či už túžite po jemných kvetinových vzoroch, elegantných metalických a žíhaných tapetách, alebo vás lákajú imitácie materiálov a geometrické tvary, v našej novej kolekcii si určite vyberiete. Nechýbajú ani trendové motívy listov, vtákov vrátane obľúbených volaviek, ktoré dodajú vášmu domovu neodolateľný šarm. Na svoje si prídu aj milovníci klasických zámockých tapiet.

tapeta rastliny Vavex 2026

Farby tapiet, ktoré osviežia váš priestor

Hľadáte farby, ktoré vášmu domovu dodajú ten správny nádych? Pripravili sme pre vás zemité tóny, elegantné modré a tyrkysové odtiene, ale aj pestré a živé farby, ktoré rozjasnia každý kút vášho interiéru.

Celú kolekciu Vavex 2026 si prezrite tu

S tapetami Vavex 2026 premeníte svoj domov behom chvíľky. Tak na čo ešte čakáte? Objavte našu novú kolekciu a doprajte svojmu bývaniu štýlový upgrade!

tapeta do obývačky Vavex 2026